Despre noi

Un loc pe placul tau

Primul club de squash cu doua terenuri construite la standardele Federatiei Mondiale de Squash apare la Baia Mare dintr-o mare pasiune pentru acest joc.

Distractie

Sport, sanatate si distractie, combinatia perfecta ce o gasiti la Squash Clubul din Baia Mare!

Concursuri

Esti suficient de bun la SQUASH, noi te ducem la concursuri!

Despre noi

Primul club de squash cu doua terenuri construite la standardele Federatiei Mondiale de Squash apare la Baia Mare dintr-o mare pasiune pentru acest joc. Speram ca locatia sa fie pe masura asteptarilor iar squash-ul sa apara cat mai des in agenda voastra. Squash este sport de gen neutru și este accesibil oricarei vârste, culori și credințe. Poate juca orcine. Ai nevoie numai de o racheta, o minge si un teren de squash. Puteți începe imediat, atâta timp cât puteți lovi mingea cu racheta în direcția peretelui frontal. Squash-ul este un sport usor de jucat, dar pentru a creste in valoare sunt necesare ore de antrenament si tehnica. Squash-ul este captivant, interesant si plin de satisfacții.

Squash-ul este “Cel mai sănătos sport din lume!” Squash-ul a fost votat de revista Forbes ca fiind “cel mai sanatos sport din lume”, ca o recunoaștere a faptului că acesta oferă un antrenament complet modern și competitiv, eficient intr-un spatiu minim. Acest lucru îl face ideal pentru un stil de viață urban, de tipul celor care au generat creșteri ale obezitatii infantile și a altor probleme de sanatate. Squash-ul este o modalitate foarte bună de a combate aceste tendințe.

Te-ai convins? Fa o rezervare!

Locatie

Strada Vasile Lucaciu, nr. 162, loc. Baia Mare, jud. Maramures.

Telefon

0746897554

Email

squashbm@yahoo.com