Cele doua terenuri existente se ocupa in ordinea rezervarilor facute la numarul de telefon pus la dispozitie.

Accesul pe terenuri este permis doar cu echipament sportiv adecvat. Va fi permis accesul pe terenuri doar cu pantofi sport care prezinta talpa de culoare deschisa.

Este puternic recomandat ca jucatorii sa se incalzeasca inainte de inceperea jocului.

Copii sunt obligati sa poarte ochelari de protectie cand sunt pe terenul de joc. Ochelarii vor fi pusi la dispozitie in masura disponibilitatii de catre club.

Jucatorii sunt responsabili de distrugerea echipamentului pus la dispozitie de catre club (rachete, ochelari).

Nu suntem raspunzatori de eventualele accidente produse in timpul jocului. Intrand pe teren, jucatorul declara ca este apt pentru a juca squash. Intrucat practicarea acestui sport necesita un efort ridicat, nu este recomandat persoanelor care sufera de boli cardiace sau alte afectiuni fara toleranta la efort.

Comportamentul nesportiv, limbajul neadecvat sau alte manifestari gen “stadion” nu vor fi tolerate, jucatorului putandu-i fi interzis accesul pe viitor in cadrul clubului.

Rezervarile facute in baza unui abonament pot fi anulate cu 24 ore in avans. Daca regula nu este respectata, ora de Squash va fi dedusa din abonamentul jucatorului.

Zona de bar/receptie a clubului este destinata exclusiv clientilor care folosesc terenurile de sport din incinta clubului (eventual si insotitorii acestora)

REZERVA ACUM!